Σχετικά με την εταιρεία μας

Η FORUM MARINE ιδρύθηκε το 1999

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Εταιρεία μας έχει συμβάλλει στην ολοκλήρωση πολλών Λιμενικών Έργων με την προμήθεια υλικών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας με χαμηλές τιμές και έγκαιρη παράδοση σε: ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ & ΑΦΡΙΚΗ.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για θαλάσσιες εφαρμογές. Μπορείτε να περιμένετε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες

Τι προσφέρουμε και σε τι ειδικευόμαστε

Παροχή βοήθειας προς τους εργολήπτες / εργοληπτικές εταιρείες , τις λιμενικές αρχές, τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου και τα διυλιστήρια να καθορίσουν και να αποκτήσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τις εγκαταστάσεις τους.

postfenders

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ AFTER SALES ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η FORUM MARINE παρέχει εξυπηρέτηση after sales και υποστήριξη κατά τη διάρκεια της λειτουργίας και καθ ‘όλη τη διάρκεια χρήσης των προϊόντων της.

repair

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η FORUM MARINE επιδιώκει και επιζητά μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της. Είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης με ισχυρή και σταθερή θέση σε Ευρωπή, Αφρική και  Μέση Ανατολή . Η άριστη γνώση αυτών των αγορών αποτελεί μέρος της τεχνογνωσίας  και της εμπειρίας μας τα 30 τελευταία χρόνια .

Buoy

SALES AND CHARTERING OF FLOATING MARINE CONSTRUCTION EQUIPMENT

Στην FORUM MARINE η δέσμευσή μας για κάθε έργο που ξεκινά και συνεχίζεται ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του προς ικανοποίηση του πελάτη μας. Υποστηρίζουμε και καθοδηγούμε όλους τους ενδιαφερόμενους σε κάθε στάδιο του έργου.

Εκτελεσθέντα Έργα

H Eταιρια μας ‘FORUM MARINE’ κατά την χρονική περίοδο των 20 προηγούμενων ετών έχει προμηθεύσει με προσκρουστήρες τα σημαντικότερα λιμάνια στην Ελλάδα αλλά και μεγάλα λιμάνια στο εξωτερικό…